Recent Posts

June 17, 2024

INDIA FIRST NEWS

Satya ke saath !! sadev !!

21 मार्च को जमशेदपुर में आयोजित शहीद रघुनाथ महतो की जयंती कार्यक्रम को सफल बनाने का निर्णय लिया गया

1 min read

खरसावां। आदिवासी कुडमी समाज की एक महत्वपूर्ण बैठक प्रखंड अध्यक्ष श्री संतोष कुमार महतो की अध्यक्षता में हुई बैठक में आगामी कार्यक्रमी पर चर्चा की गयी आगामी 21 मार्च को जमशेदपुर में आयोजित शहीद रघुनाथ महतो की जयंती कार्यक्रम को सफल बनाने का निर्णय लिया गया इस बैठक में विशेष चर्चा किया गया की खरसावां प्रखंड से अधिक से अधिक भागीदारी सुनिश्चित करने की बात कही गई बैठक में उपस्थित रामरतन महतो कृष्णा महतो सुशील महतो महावीर महतो राजू महतो कपूर महतो दीपक महतो कैलाश महतो गुरुदेव महतो भुवनेश्वर महतो राम शंकर महतो राजेश महतो राजाराम महतो दिलीप महतो तिलक महतो रमेश कुमार महतो आदि उपस्थित थे

Kharsawan. An important meeting of Tribal Kudmi Samaj was held under the chairmanship of Block President Mr. Santosh Kumar Mahto. The upcoming program was discussed in Jamshedpur on March 21. It was decided to make the birth anniversary program of Shaheed Raghunath Mahato a success. Special discussion was held in this meeting. It was said that it was said to ensure maximum participation from Kharsawan block. Present in the meeting were Ram Ratan Mahato, Krishna Mahato, Sushil Mahato, Mahavir Mahato, Raju Mahato, Kapoor Mahato, Deepak Mahato, Kailash Mahato, Gurudev Mahato, Bhubaneswar Mahato, Ram Shankar Mahato, Rajesh Mahato, Rajaram Mahato, Dilip Mahato, Tilak Mahato. Ramesh Kumar Mahato etc were present

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *